7 év után kikerül a legerősebb rúna a játékból

7 év után kikerül a legerősebb rúna a játékból

Yasuo és Yone is lényegesen gyengébb lesz majd a következő patch-ben, majdnem mindenki örülhet! (Kivéve a Yasuo és Yone játékosok)

A játék egyik legerősebb, ha nem a legerősebb rúnájának int búcsút a Riot Games, 2017-es megjelenése és tündöklése után végleg búcsút inthetünk az ADC-k egyik kedvenc rúnájának, a Lethal Tempo-nak. (Magyarul Halálos Iram)

A 14-es szezon második szakasza előtti frissítés több újdonságot is hoz magával, többek között a lövészek kapnak egy közel teljes tárgy- és rúna-átdolgozást. A Halálos Iram az ADC-k mellett meghatározó rúnája volt Yone-nak és Yasuonak is mivel a testvérpár az átlagosnál jobban tudta kihasználni a jelzők által adott támadási sebesség növekedést. Rengetegszer fordult elő, hogy valamelyik kardos testvér szimplán csak lesétálta ellenfelét az ösvényről az attack speed által csökkentett töltési idejű Q képességével és alap támadásaival miközben az ellenfél jóformán semmit sem tudott tenni, hogy ezt megakadályozza a korai ösvény fázisban.

A Riot több gyengítés és módosítás után úgy döntött, hogy a nagy népszerűségnek örvendő rúnának mennie kell, ezzel teret biztosítva a többi, bőven alulhasznált Precizitás rúnának. Nem ismert még teljesen a 14.10-es frissítés tartalma, de úgy néz ki, hogy a Halálos Iram kikerülésével sok év után ismét búcsút mondhatunk majd a 2.5 feletti támadási sebességnek is, mivel ezt a rúna kivezetésével majd csak néhány karakter fogja tudni átlépni. (Gondolunk itt olyan hősökre, mint Jinx vagy Kennen)

A tervek szerint a rúna helyét az átdolgozott Előrenyomulás, Szapora Lábmunka, Húdító vagy Pengezápor veszi majd át a legtöbb hősnél, amennyiben pedig valamelyik karakter a tervezettnél gyengébben teljesít, azt már elég a Riot oldaláról egy kis erősítéssel megtámogatni.

Ti nektek is hiányozni fog a Lethal Tempo?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.