Marvel Jézus segíts! - Koncepciós rajzokon a 2009-es Deadpool

Marvel Jézus segíts! - Koncepciós rajzokon a 2009-es Deadpool

Még csak a közelében sem jártak annak, amit a képregényekben láthattunk.

A legutóbbi előzetes óta rajongók milliói várják, hogy végre beülhessenek majd nyáron a Deadpool és Wolverine filmre, és megnézhessék végre mit alkot a duó az összeomló MCU-ban. Hugh Jackman ráadásul úgy bólintott rá erre a filmre, hogy 2017-ben végleg letette az adamantium karmait. Legalábbis akkor úgy tűnt, és utána sem sikerült senkinem meggyőznie, hogy ismét magára öltse Rozsomák gúnyáját. Ryan Reynolds tehát tudott valamit, sokak nagy örömére.

Ezeket olvastad már?

Most pedig, hogy egyre nagyobb figyelem hárul a párosra, néhány új, nagyon ijesztő koncepciórajz is napvilágot látott, de nem az új produkcióra kell gondolni, hanem még a színész első Rozsomák szólófilmjére, az X-Men Origins: Wolverine-ra, amit még a Deadpool társalkotója sem tudott szó nélkül hagyni.

Hugh Jackman a Deadpool 3-ban Wade Willsonnal is szembenéz, és végre a két színész révén képregényhű karaktereket kapunk majd a vásznon, és elfelejthetjük az eddigi egyetlen közös projektjüket, a rosszul fogadott X-Men Origins: Wolverine-t, amely sokak szerint csak elrontotta Deadpoolt.

A rajzok révén szemléltették Deadpool több alternatív megjelenési formáját, de a közös bennük, hogy mindegyik hátborzongatóan és egyáltalán nem képregényhűen néz ki, így Liefeld reakciója könnyen érthető:

„Akkor elborzadtam, most is elborzadtam....”.

Deadpoolt a képregényekben egyszerűen csak Merc witch a Mouth-ként ismerik, mivel a karakter nem csak egy képzett gyilkos, hanem a Marvel Comics egyik legbeszédesebb karaktere is, aki a másodpercenkénti poénok terén vetekszik Pókemberrel. Reynolds tökéletesen keltette életre a karakter ezen kulcsfontosságú aspektusát az eddigi két filmjében, de az X-Men Origins: Wolverine nem is tudta volna ezt jobban elrontani.

Mindenesetre nézd meg, hogy micsoda elképzeléseik voltak az ant-hősről korábban:

Kövess Minket!



Gamer szótár