Hamarosan drágulni fog a DayZ Steamen, de ennek mégis örülni fogunk

Hamarosan drágulni fog a DayZ Steamen, de ennek mégis örülni fogunk

Eddig 5500 forint volt a DayZ Livonia című kiegészítője, hamarosan azonban ingyenes lesz.

Sok mindent lehet mondani az önálló DayZ játékra, de az tény, hogy minden hibája ellenére egy rendkívül egyedi, addiktív és izgalmas játék. Személy szerint a legtöbb játékidőt még a DayZ Standalone hajnalán, az egyes alfa verziókba és az egyes béta verziókba öltem bele, de a mai napig rendszeresen visszanézek még a szerverekre. Immár nem töltök ott százórákat, de néhány tucat órára mindig leköt és még mindig tud újat mutatni. És ami nagyon fontos, amennyire vállalhatatlan technikai állapotban volt a DayZ Standalone az 1.0 megjelenése előtt, most legalább annyira stabil, szép, jól fut és a szerverekre sem lehet különösebb panaszunk.

Aki meg szeretné tapasztalni, hogy milyen is a kőkemény túlélőjáték, anélkül, hogy órákat kéne unalmas fa- és kőgyűjtögetéssel tölteni, annak mindenképpen ajánlom a DayZt, garantálom, hogy nem fogtok csalódni a játékban. Sőt, van egy extra jó hírem is, hamarosan ingyenes ajándékot kapunk a fejlesztőktől.

A játéknak ugyanis jó ideje van egy DLC-je, amit mindeddig 13,99 euróért, azaz körülbelül 5500 forintért vásárolhattunk meg. Hamarosan azonban ingyenes lesz ez a DLC. Nem csak ideiglenesen, hanem örökké. Még nem árulták el, hogy pontosan mikor, de hamarosan beleolvad a DLC az alapjátékba, onnantól kezdve akinek megvan az alapjáték, az költekezés nélkül eléri majd a DLC tartalmait is.

Arra azonban nem árt figyelni, hogy ha ez megtörténik, akkor a játék drágulni fog. A fejlesztők állítása szerint nem sokkal, de drágább lesz a DayZ. Így ha érdekel a játék, még most érdemes beszerezned, hogy aztán az 1.25-ös patch érkezésével ingyen megkapd a Livonia DLC-t.

A DayZ jelenleg 39,99 euróba kerül Steamen.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN