Rekord nagyságú nézőszámot produkált a T1-G2 összecsapás

Rekord nagyságú nézőszámot produkált a T1-G2 összecsapás

Az öt meccsen át tartó összecsapás elképesztő izgalmakat tartogatott amire közel 2.5 millió néző volt kíváncsi.

Már-már tradíció a League of Legends esportban, hogy az MSI nézettségi rekordot dönt. 2023-ban a T1 és a JDG felső ági elődöntőre 2.29 millió néző volt kíváncsi, idén viszont nem kellett még addig sem várni, a T1 vs. G2 mérkőzést már a kieséses szakasz negyedik napján 2.49 millió ember követte árgús szemekkel a képernyők előtt. Hihetetlenül sok, több mint 206 ezer néző például a volt profi játékos és kommentátor, Caedrel élő adásán keresztül követte az eseményeket:

Nem ez az első alkalom, hogy a T1 része egy rekord döntésnek, a négyszeres világbajnok az Idézők Szurdokán kívül is csúcstartó. A korábbi 5 Mid-Season Invitational nézettségi rekordból 4-ben kapott szerepet a koreai klub. Mostani ellenfelükkel a G2-val egyébként volt már egy közös mérkőzésük az MSI nézettségi tabelláján. Legutóbb 2019-ben találkoztak egymással a csapatok a szezonközi eseményen, akkor a G2 jutott tovább az MSI döntőbe, ahol a Team Liquid elleni győzelmükkel megszerezték az LEC első és eddig egyetlen Mid-Season Invitational trófeáját. Akkor a T1-G2 összecsapásra 1.7 millió ember volt kíváncsi.

A körömrágós Bo5 után előfordulhat, hogy a két csapat ismét egymásra talál az alsó ágon, ehhez először a G2-nak kell legyőznie az LPL második TOP ESPORTS csapatát, majd szerdán a rossz formában lévő T1-nek kell összeszednie magát és túllépnie az észak-amerikai Team Liquiden.

Ti néztétek a rekordot döntő T1 vs. G2 mérkőzést?

Kövess Minket!



Gamer szótár