Az eddigi legnagyobb Overwatch versennyel jön az idei Gamescom!

Az eddigi legnagyobb Overwatch versennyel jön az idei Gamescom!

De lesz CS:GO, League of Legends, Hearthstone és Heroes of the Storm is az ESL Arenában.

Jövő héten, augusztus 17. és 21. között rendezik Kölnben az év legnagyobb videojátékos rendezvényét, a 2016-os Gamescomot, ahova idén közel félmillió látogatót várnak a német szervezők. Természetesen esportban sem lesz hiány a Kölnmesse csarnokaiban: az ESL Arena versenyek sokaságával várja majd az érdeklődőket, méghozzá rengeteg játékkal az Overwatch-tól a Splatoonig.

Overwatch

A hero-shooter történetének eddigi legnagyobb versenyének fináléjára a Gamescomon kerül majd sor: a 100,000 dollár összdíjazású Atlantic Showdown legjobbjai  fognak itt összecsapni, augusztus 20-án és 21-én.

Counter-Strike: Global Offensive

Nem mindennapi összecsapás lesz augusztus 18-án a mousesports és a Flipsid3 között az HP-féle OMEN Challenge következő felvonásában: a közönség és a Twitch-nézők szavazatai alapján folyamatosan különféle kihívásokkal és szívatásokkal fogják boldogítani a csapatokat.

Heroes of the Storm

Az őszi szezon második regionális versenyén, a Global Circuit Fall Regional tornán Európa krémje harcol majd a 100,000 dollár összdíjazású háromnapos tornán, melyet augusztus 17. és 19. között rendeznek majd.

…és a többi

A Dr Pepper Allstar Tournament keretein belül League of Legends és Hearthstone versenyekre lehet számítani augusztus 18-án. Az ESL Meisterschaft (vagyis a német nemzeti bajnokság) döntőit augusztus 20-án és 21-én tartják majd az ország legjobb CS:GO, League of Legends, illetve FIFA csapataival. Több kisebb cím is szerephez jut majd emellett a héten: a Wii U első számú kompetitív shootere, a Splatoon, a Resident Evil univerzumban játszódó csapatalapú lövölde, az Umbrella Corps, vagy éppen a Gears of War dizájnerének új játéka, a Lawbreakers.

Ti melyik versenyre lesztek a leginkább kíváncsiak?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!