Változások jönnek a Battlefield1 béta után

A BF1 fejlesztői azt ígérik, odafigyelnek a felhasználók visszajelzéseire és az alapján változtatnak a játékon a megjelenésig.

Az EA minden idők legnépszerűbb béta tesztjét csinálta a Battlefield1-el, az I. világháború színtereire visszarepítő játékot több mint 13 millióan próbálták ki a nagyjából 10 napos tesztidőszakban. 

Ez idő alatt találkoztunk egy csomó buggal, rájöttünk, hogy egy ló erősebb, mint egy tank, de hát erre van a béta tesztelés, hogy mikor élesben megjelenik a játék, már ne legyenek ilyen hibák. A hivatalos gépigény erre található.

Változtatnak a Conquest és Rush játékmódon is

Az már biztos,  Conquest módban a ticket rendszert átalakítják úgy, hogy egy objective elfoglalásáért ÉS az ellenfelek lelövéséért is járjon valamennyi pont. Így legalább nem lesz értelme rambo módban játszani, hiszen számítani fog az, hogy ha megöl az ellenség.

A Rush mód se marad érintetlenül, de arra egyelőre nem tértek ki, hogy pontosan mi fog változni.

Balansz mindenek felett

A fegyvereket és a járműveket is balanszolják. A könnyű tank, ami túlságosan is hatékony volt a bétában, biztosan át lesz alakítva, ahogy a lovakba is meglepően sok ólmot kellett pumpálni, hogy kifeküdjenek. A felhasználók visszajelzései alapján valószínűleg több olyan segítséget kapunk majd, amivel az ellenséges járműveket könnyebben lehet majd kiiktatni.

A Battlefield 1 megjelenéséig már csak 31 nap van, így előrendelni is csak addig lehet. Ha még nem tetted meg, akkor csekkold az OGC ajánlatát, 15.390-ért DLC-vel és díjmentes szállítással a tied lehet az EA új játéka! Katt a képre a részletekért!

Battlefield 1 előrendelés esport

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!