Még 9 hely kiadó a Magyar Dota 2 Ligára!

Még 9 hely kiadó a Magyar Dota 2 Ligára!

A legfontosabb infók, amit a hamarosan induló Magyar Dota 2 Ligáról tudni kell! 

A Hungarian Dota 2 Leauge (azaz Magyar Dota 2 Liga) egy, a magyar Dota 2 közösség által szervezett versenysorozat. Az első, előszezonnak tekinthető csoportmérkőzések már befejeződtek, ahol 26 csapat vett részt a küzdelmekben. A pontgyűjtés utáni rangsor kialakította, mely teamek mely divíziókban folytathatják a versengést.

Ezen a képen láthatjátok, eddig hogyan áll a divíziók kialakítása. Több hely még betöltetlen, tehát azok a játékosok és csapatok, akikben megvan a versenyszellem, vagy csak unják a pubolást, azok kipróbálhatják magukat!

Ez a beosztás természetesen változhat, hiszen lesznek csapatok, amelyek felbomlanak vagy újonnan alakulnak, illetve csak később jelentkeznek. Nagyon fontos tudni, hogy a véglegesítésnél már csak 8 csapatos osztályok maradnak. A lényege, hogy nagyjából egyenlő játékerőt képviselő csapatok egymás ellen játszhassanak, persze az idény végén a győzteseknek van esélye a felsőbb osztályokba jutásra, míg az utolsóknak eggyel alacsonyabb divízióban kell majd folytatnia.

A szezon végén a fel és a lejutást playoffok fogják eldönteni (kivéve az első és utolsó helyezettet, ők automatikusan feljutnak vagy kiesnek) akárcsak a joinDota Ligájában. További egyeztetés folyik arról, hogy a div1 1-2. helyezettje a kupáért egy LAN-on küzdhessen meg. A versenynek díjazása egyelőre nincs! Minden héten egy meccset kell majd kötelezően lejátszania a csapatoknak. Lehetőség szerint az összes mérkőzést streamen lehet majd követni, a streamerek listája a későbbiekben kerül nyilvánosságra.

A részletes szabályzatot ITT találjátok. Olvassátok el tüzetesen.

A liga október 17-én kezd, jelentkezni október 16 éjfélig lehet.

Regisztrálni pedig ITT tudtok.

TETSZETT A CIKK? AKKOR KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!