Dota 2 Fall Battle Pass, ha sokat hezitálsz, lemaradsz!

Dota 2 Fall Battle Pass, ha sokat hezitálsz, lemaradsz!

Megérkezett a várva várt csomag, az őszi szezonra kiadták a Battle Pass-t, ami ezúttal is tele van újdonságokkal!

Mielőtt kettőt tudtunk volna pislogni, a Boston Major bejelentése után máris megérkezett a Valve aranytojást tojó tyúkja, a Fall 2016 Battle Pass. Az elődök (Winter és TI6) útját követi, sokat nem változtattak a formulán. Nézzük át, hogy mit érdemes tudni róla, ha már 7.99 dollárt (~2200 Ft) áldozol kedvenc játékodra.

Ami a megvásárlás után azonnal a miénk:

  • Fall Battle Pass töltőképernyő
  • Új Battle Cup jegy
  • Őszi térkép
  • Treasure I kincsesláda

A Battle pontokat egyelőre nem lehet boostolni, és nem lehetséges valakit megajándékozni a Battle Passzal.


Forrás: GosuGamers

Természetesen, mint a korábbi kiadványokban, itt is megtalálható a 3 szent küldetés ösvénye, ahol érdekesebbnél-érdekesebb feladatokat teljesítve haladhatunk előre a végcél felé, hogy megszerezzük a 3 király szett egyikét (vagy mindhárom teljesítésével mindhárom überkirály szettet). Mindhárom útvonal egy-egy hősre van testre szabva, és a következő nyereményeket leljük meg a végén:

  • Path of the Protector: Bane - Helpless Dream
  • Path of the Dominator: Razor - Redirect Current
  • Path of the Saboteur: Bounty Hunter - Hunting Party


Kinek, hogy tetszik az őszi kollekció?

Fellélegezhetünk, a Valve végre javított a küldetések teljesítésén, ezen túl már nem lesznek az elején herohoz kötött feladatok, mindössze az utolsó küldetésben kell majd helytállnunk valamelyik harcossal. 

Ebben a Battle Passban is növelhetjük folyamatosan a szintünket további értékes nyereményekért, de nem hiányozhatnak emellett a tokenek sem a fogadások miatt, illetve a hétvégi Battle Cup ticketek az új szezon tekintetében. 3 szintű Immortal láda eső is várható, amennyiben elég időt és/vagy pénzt áldozunk kedvenc játékunkra.

Lássuk hát mitől lesznek halhatatlanok ezek a kincsek:


Milyenek lesznek majd a Treasure II és III ládák? Izgatottan várjuk!

Ha eléred a 7-es szintet, akkor pedig tied lesz Wibbley, az őszi szezon folyamatosan fejlődő futára! A 8-as szint után járó wardok azonban már nem változnak, egyszerű madárijesztőként tengetik majd hátralevő idejüket:


Van még ötletük az újabb courierekhez és wardokhoz, az egyszer biztos!

A fentebb említett Weekend Battle Cup nem csak, hogy megváltozik, de komolyodik is. Minden szombaton megrendezésre kerül majd, mint eddig is:


Az őszi szezon beosztása

Ezúttal már nem csak a presztízs a tét, hétvégi nyertesekből akár Major aranyérmes is lehet! A legjobban teljesítő csapatok helyet kapnak az úgynevezett Champions Cup szériában, amit a szezon végén rendeznek majd meg. A Tier 8 Champions Cup győzteseinek lehetősége lesz arra, hogy más Tier 8-as győztesekkel alkossanak egy új teamet, amivel részt vehetnek a Spring Major Battle Cup selejtezőjén! A végső bajnok meghívót kap a Spring Major regionális kvalifikációjára. Azt még nem tudni, hogy ez helyettesíti-e majd a nyílt selejtezőket, egyelőre erről csak találgatások folynak. 

Kommentben írjátok le, hogy megveszitek-e a Fall 2016 Battle Pass-t!

TETSZETT A CIKK? HA IGEN AKKOR KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!