Minden, amit tudnod kell a FIFA 17 UT Draft tokenekről!

Minden, amit tudnod kell a FIFA 17 UT Draft tokenekről!

A tőlünk előrendelők ajándék FUT Draft Tokeneket kaptak ajándékba. Most megmutatjuk, mire jók és hogy működnek!

Akik nálunk rendelték elő a FIFA 17-et, azok az első 5 héten emailben egy kódot kapnak, aminek a beváltásával egy FUT Draft Tokent kapnak ajándékba. A kódot az Origin menüjében, a Reedem Code menüpontban tudjátok beváltani.

Mi is ez a token?

Ez tulajdonképpen egy zseton, amelyet a játékon belül is meg lehet venni 15.000 UT coinért, vagy 300 FIFA pontért (kb. 3-4 dollár). Egy biztos, nem egy olcsó mulatság, mivel egy győzelemért 400-500 coint kap a nyertes. Az Ultimate Teamben lehet ezt a tokent felhasználni online vagy offline játékmódban, ahol aztán a csapatunktól teljesen független kerettel kell majd meccseket lejátszanunk., kicsit hasonlóan a Hearthstone Arénához. Minden pozícióba választunk a random feldobott lapok közül játékosokat magunknak és már mehet is a móka.
FIFA 17 Draft

Összeválogatott csapat?

Igen. A lényeg, hogy a játék bedob minden posztra választható játékosokat, akikből jól meggondoltan ki kell választanunk a keretünket. Ha ezzel sikeresen megvagyunk, akkor már csak egy dolgunk van: Játszani! Minél több meccset nyerünk, a végén annál értékesebb csomagokat kapunk. Pont, mint az Arénában! Érdemes tehát jól összerakni a keretünket és okosan játszani, mert komoly lapokat szerezhetünk az értékes ajándékcsomagokból.

Itt egy kis videó, mire számítsatok:

Kommentben írjátok meg kinek mi lett a legértékesebb szerzeménye!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!