Amszterdamban rendezik az RLCS 2. évadának döntőjét!

Amszterdamban rendezik az RLCS 2. évadának döntőjét!

Az RLCS 2. szezonjában az európai csapatok hazai pályán fogadhatják az ellenfeleket. Az biztos, hogy kirobbanó lesz a siker, de ki kerül ki győztesen?

Jó hír az európai Rocket League rajongóknak: immáron végleges, hogy a Rocket League Championship Series második szezonját december 3-án és 4-én tartják majd Amszterdamban. A legjobb nyolc észak-amerikai és európai csapat ismét az arénába lép, hogy megmérkőzzön az RLCS bajnoki címéért na és persze az előző szezonhoz képest több mint megtriplázott, 250.000 dolláros nyereményért. Az első szezonban az iBUYPOWER Cosmic csapata maga mögé utasította a teljes világot és azóta már a G2 Esports színeiben kergetik a labdát. Érdekes lesz látni, hogy az új kihívók ellen mit tud tenni majd a bajnok csapat. Ezzel együtt a versenyt a Theater Amsterdam-ban tartják majd.

A 2. szezonban magyarok is indultak, de a legjobb 8 csapat közé nem sikerült bejutni, a legjobb hazai játékos, Negsy a Top48-ban búcsúzott, de több ezer induló közül idáig eljutni is bőven szép eredmény. Európában jelenleg a tavalyi döntős Flipsid3 vezet, míg Észak-Amerikában óriási meglepetésre a címvédő csak a mezőny legvégén kullog, eddig három meccsükből egyet se tudtak megnyerni. Itt az Exodus vezet, akik tavaly 5-6. helyen végeztek.

Ha lenne magyar közvetítés mondjuk a döntőről, ti néznétek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!