True Sight: a Dota 2, és ami mögötte van

True Sight: a Dota 2, és ami mögötte van

A Valve elindította sorozatát, amelyben bepillantást nyerhetünk a profi csapatok felkészülésébe.

Valve a mai napon elindította a True Sight névre keresztelt dokumentumfilm-sorozatát, amely a profi csapatok életébe enged majd betekintést. Fontos tudni, hogy csak a 2016 Fall Battle Pass tulajdonosai érik majd el a kliensen belül az egyes epizódokat. Az első részben az Evil Geniuses és a Fnatic csapata fog szerepelni.

Az új sorozat exkluzív betekintést nyújt a Dota 2 fanoknak a profi csapatok mindennapjaiba. A TI6 fáradalmait kipihenve, a Boston Majorra készülődve láthatjuk kedvenceinket. A debütáló részben az EG és a Fnatic csapatára fókuszálnak, mindkét együttes jócskán változtatott a lineupján, és ez az időszak az összekovácsolódás tesztje lesz a Boston Major felé vezető úton. Az EG jól halad, elég magabiztosan nyerték meg az MDL őszi kiírását.

Az első epizódot ma hajnalban már leadták, ezután pedig egy egész napot szentelnek az újravetítésre, minden második órában újra meg lehet majd tekinteni az adást. Miután az utolsó is lement, a Steam könyvtárában elérhetővé válik a Battle Pass tulajoknak.

Itt a trailer:

Nektek, hogy tetszik a kedvcsináló?

TETSZETT? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!