Meglepő eredménnyel zárult a WoT Magyar Liga PlayIT selejtezője

50 csapat nevezett az év legnagyobb hazai World of Tanks versenyére.

A WML legújabb, és talán az idei év legnagyobb hazai WoT bajnokságára körülbelül 50 csapat nevezett, hogy megmérkőzzenek a több ezer goldos főnyereményért, gamer perifériákért és ingyen útért a PlayIT-re, ahol a nagyszínpadon bizonyíthatják rátermettségüket. A verseny selejtező része egy csoportkörrel kezdődött, majd rájátszással folytatódott, de mi történt pontosan?

A csoportkörök a papírforma szerint alakultak, viszont érdekesség, hogy a hármas csoportba összesorsolták a három legesélyesebb csapatot. Hosszas, kiélezett küzdelmek után végül a két Trigg csapat diadalmaskodott, míg a BULBA Team feladni kényszerült a bajnokságot.

A rájátszási szakaszban már egyenes kiesési rendszerben zajlottak a csaták, ami a negyeddöntőtől kezdve igazán érdekesen alakult. A felső ágon a TriggR meglepő módon vereséget szenvedett a Power of Conception-től, akiket viszont az elődöntőben legyőzött a INV4DERS.

Az alsó ágon a ROCK Esports és a Trigg 2 jutottak be a negyeddöntőbe, de a Trigg 2 játékosai könnyedén vették az akadályt és a 2:0-ra nyertek.

A két döntős csapat tehát az INV4DERS  és a Trigg 2, bár az esélyek egyértelműen a Triggnek kedveznek, hiszen egy erős, jó képességű játékosokból álló csapatról van szó, akik már régóta együtt játszanak és a Major League meccseiket is sorra nyerik.

A mérkőzést természetesen élőben fogják közvetíteni a WML hivatalos csatornáján magyar nyelven. 

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.