„Sokkal többet kell odatennünk, ha ki akarunk jutni a vb-re!” - Zenborne

„Sokkal többet kell odatennünk, ha ki akarunk jutni a vb-re!” - Zenborne

Ebben az évben a csapat épphogy lecsúszott a Smite vb-ről, de a magyar játékos jövőre még erősebben akar visszatérni.

Ahogy korábban arról már beszámoltunk, a Team Rival nem jutott tovább a Smite Console League őszi fordulójából, így nem lesznek ott a januári világbajnokságon. A versenyről és a jövőről kérdeztük a csapatkapitányt, Péntek „Zenborne” Dávidot.

Hogy éltétek meg, hogy nem jött össze a kijutás?

Személy szerint nagyon rosszul, hatalmas célom volt, hogy idén is kijussak a világbajnokságra, ami sajnos nem sikerült. Mint ahogy általában, most is nagyon rosszul fogadtam a kudarcot, de hosszú távon ez csak motiválni fog, hogy Season 4-ben többet érjek el, mint ebben a szezonban, és mentálisan erősebben fogok visszatérni, ez biztos.

Team Rival

Mi az, amin elment a kijutás, hogy látod?

A SoaR elleni meccseket túl lazán fogtuk fel, mivel nagyon sokszor cseréltek játékost, így nehéz volt az online teljesítményük alapján felkészülni a stílusukra. Alapvetően álmosan és lomhán játszottunk mindkét meccsen ellenük, túl sok ability ment mellé, gyenge shotcallingunk volt - bár a második meccset megnyerhettük volna még így is.

Mik voltak a legfőbb tapasztalatok a tornán?

Nos, ez egy hatalmas ébresztő volt arra, hogy sokkal többet kell odatennünk, ha ki akarunk jutni a vb-re. A meccs után VoDokat néztünk, átbeszéltük, hogy mit fogunk csinálni az eGr ellen másnap, és hogy le kell hoznunk a szettet 2:0-ra. Az eGr ellen sokkal jobbak voltak a pickjeink, jó shotcalling volt, illetve kevésbé mentek félre a dolgok. Az első meccset igazából végig a kezünkben tartottunk, nem adtunk nekik sok esélyt a visszajövetelre, illetve elég jól snowballoztunk a kisebb-nagyobb nyereségekből a meccs során. A második meccsen is erős pickekkel álltunk elő, viszont itt elkövettünk egy hibát, ami pedig Bakasura választása volt. Ez egy olyan isten, ami nincs igazán a metában, de pocket picknek tartogattunk a LAN-ra. Viszont mivel az első meccset nyertük, így semmi ok nem volt arra, hogy ezt előhúzzuk, de sajnos így döntöttünk abban a pillanatban, ami részben a meccs elveszítését okozta az elhibázott képességek, illetve a rossz személyes döntések mellett.

Ez után a meccs után éreztem, hogy itt elúszhat a világbajnokság, mivel ezt az összecsapást 2:0-ra nyernünk kellett volna. Az ezutáni meccset könnyen hoztuk persze, ugyanis az xL 4 subbal jött a LAN-ra, mivel különböző problémáik akadtak, valamint egy játékost Amerikában diszkvalifikáltak. Le is hoztuk azt a meccset 2:0-ra, de sajnos a SoaR vs. eGr meccs 1:1 lett, így az eGr csapata egy ponttal megelőzött minket a csoportban, így ők jutottak ki a világbajnokságra. Nagyon sajnálom, hogy így alakult persze, de mindent meg fogok tenni, hogy a következő szezonban nagyobb sikert érjek, érjünk majd el.

Esport1 CS:GO nyereményjáték

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!