"Nem elég a tehetség, a sikerhez alázat is kell!"

A II. Budapest Esport Meetup az esport példaképekről szóló izgalmas előadásokkal és panelbeszélgetéssel várja a téma iránt érdeklődő közönséget.

Idén már második alkalommal gyűlnek össze a hazai esport szereplői egy kis gondolatébresztő eszmecserére, a Budapest Esport Meetupon ugyanis játékosok, managerek, háttérszereplők és rajongók osztják meg egymással véleményüket az éppen aktuális témáról.

A mostani meetup témája az esport példaképei lesznek, hazai és külföldi sztárokról folyik majd a diskurzus, illetve arról a hatásról, amit kiváltani képesek.

Előadóként az Egymillióan a magyar esportért egyesület egyik alapítója, Pene nyitja majd a sort, őt pedig a The War Room oszlopos tagja, BugBeaR követi. Az előadások utáni panelbeszélgetés tagjai között, illetve a meghívott vendégek listáját böngészve újabb ismert nevekbe botlunk! Részt vesz a mettupon KODIAK, Syly, Frather, Getroitz, Res1st, kuLi és még sorolhatnánk.

Ha érdekel a téma és szeretnél részt venni a magyar esport közismert személyeivel folytatott beszélgetésben, a szervezők téged is várnak szeretettel 18 órától a Budapest Meltdownban.

Izgalmasnak ígérkezik, kár lenne kihagyni!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!