Az IEM Oakland legszebb LoL megmozdulásai!

Az IEM Oakland legszebb LoL megmozdulásai!

Persze, hogy az UOL szolgáltatta a legszebb pillanatok nagy részét :)

Összegyűjtöttük nektek az Oakland-i League of Legends verseny legszebb megmozdulásait! Természetesen a legtöbb szép pillanatot a Unicorns of Love szolgáltatta nekünk: volt epic lvl 1 fight, Exileh tökéletes Cassio ultija és világi hook Hylissangtól!

5. Ha már a meccset nem, a Baront elvinném!

Mondhatta a Chiefs eSports dzsungelese, Spookz, mikor egy csapatküzdelem után az ellenfél a Longzhu csapata elkezdte a Baron Nashor-t, úgy döntött, hogy önfeláldozóan mindent megtesz, hogy ne adja az ellenfél kezébe az erősítést. Így is tett, a Nashor-t elvitte, bár ez nem juttatta sokkal előrébb csapatát, így is vesztettek (a videón 23:30-tól).

4. Womboooo combooooo

Ha valamiben jó az UOL, akkor azok a wombo combo teamfight-ok. Nem ez az első olyan csapatharcuk, amikor 3 másodperc alatt lemossák az ellenfelet. A vége persze clean ACE, ami döntőt ért a TSM ellen.

3. Exileh, a kővé dermesztés mestere!

Exileh, a pónik feltörekvő, fiatal játékosa, egy Flash – Cassiopeia ulti kombóval, olyannyira sikerült meglepnie az ellenfelet egy csapatküzdelem során, hogy sikerült is megnyerniük azt!

2. Ha harc, hát legyen harc!

A döntő negyedik meccsén, mind a kettő csapat megakarta lepni ellenfelét, azzal, hogy mind az öt játékosukkal lemennek az alsó ösvény bokraiba, de így az egész csapatot sikerült meglepniük mindkettőjüknek, és egy hatalmas csapatharc kezdődött, amiből a Flash Wolves jött ki jobban.

1. Hylissang bajnoki címet érő hookja

Hylissang, a pónik egyik oszlopos tagja, megtett mindent a győzelemért, a döntő utolsó meccsén, és ez sikerült is neki. Egy Kalista ultiből kijött, és feldobott vele 4 embert, és az egyedül maradt Oriannába pedig a híres Thresh kampót akasztotta, ezzel egy óriási előnyre tett szert a csapatküzdelem folyamán, ami után be is fejezték a döntőt, és nyerték meg a trófeát (a videón 35:44-től).

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!