200.000 dolláros díjazással érkezik a Six Invitational

200.000 dolláros díjazással érkezik a Six Invitational

Az ESL bejelentette az eddigi legnagyobb pénznyereménnyel járó Rainbow Six: Siege versenyt.

A 200.000 dolláros összdíjazású verseny PC-n és Xbox One-on zajlik majd, három kontinensen, Észak-Amerikában, Európában és Dél-Amerikában. December 3-án, 10-én és 17-én lesznek a nyílt kvalifikációk, szétbontva PC és Xbox One-ra, az elso két alkalommal 1-1 csapat jut tovább a 4 selejtezorol, míg a harmadikon 2-2 csapat.

Zárt kvalifikáció

A nyílt kvalifikáció legjobbjai jutnak be, amely PC-seknek Január 7-én, Xbox-osoknak Január 8-án kerül megrendezésre. A versenyen résztvevők alsó és felső ágon küzdenek majd, Bo3 meccsekkel. A selejtező döntőjében a felső ági csapatok 1-0-s előnnyel kezdenek az alsó ágon szereplokkel szemben. Ennek az eseménynek a győztesei kerülnek be a montréali Six Invitationalre.

rainbow six siege esl six invitational esport verseny

Döntő

A kvalifikált csapatok mellé csatlakozik még egy-egy meghívott észak-amerikai és európai Pro League csapat, valamint az Xbox One-on zajló ANZ Kupa győztese és egy, még be nem jelentett PC-s csapat. A meghívott csapatokat a kvalifikációk előtt bejelentik még. Így összesen 6 PC-s és 6 Xbox One-os alakulat csap majd össze az értékes nyereményekért. A versenyre nyitott a regisztráció, bárki csatlakozhat csapatával, ha úgy érzik, hogy ott a helyük a kanadai Montréalban, február 3-5-ig.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.