4.000.000 dollár feletti díjazással indul a Call of Duty World League

4.000.000 dollár feletti díjazással indul a Call of Duty World League

A PlayStation Experience-en rendezik az első Infinite Warfare versenyt, 8 meghívott csapattal.

A tegnapi PlayStation Experience rendezvényen hivatalosan is elindult a Call of Duty World League új szezonja, melyben immáron a Call of Duty: Infinite Warfare-rel zajlanak majd a küzdelmek, továbbra is PS4-en. Az idei bajnoki sorozatban több mint 4 millió dollár pénznyereményt fognak kiosztani - egy új trailert is összedobtak nekünk az új szezon kezdetére.

Az első, meghívásos versenyen nyolc meghívott csapat küzd majd meg a világ minden tájáról, itt láthatjuk tehát először esport-akció közben az új CoD epizódot!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - UV-C fertőtlenítés palackozásnál

A rendszeres és az alkalmankénti sportolás során egyaránt fontos az elegendő mennyiségű folyadékbevitel. Ez napi szinten több liter ásványvizet vagy üdítőt, frissítőt jelent. Az egészség megóvása szempontjából lényeges, hogy megfelelően fertőtlenített palackokból igyanak a fogyasztók.