Nosika interjú - hogyan tovább?

Nosika interjú - hogyan tovább?

A PlayIT-en elkaptuk Nosikát is egy gyors interjúra, ahol leginkább a jövőbeli terveiről faggattuk.

Veres Györgyöt lehet, hogy be kell mutatni pár embernek, de Nosikát már talán jóval kevesebbnek. Első videóját lassan 3 éve töltötte fel 2013-ban, azóta pedig töretlenül gyártja a tartalmakat nekünk. Az interjú során szóba kerültek a jövőbeli tervek, hogy hogyan tovább. Mesélt nekünk a csatorna arculatváltásról, a Youtuberek szerepéről egy-egy rendezvényen, meg úgy összességében mindenről ami szóba került. A cikk írása előtt alig pár órával, a varázslatos 100 ezer feliratkozó is pont összejött neki, amiért ezúton is gratulálunk neki.


TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Tökéletes választás a kikapcsolódásra: a felfújható matrac

Egyértelműen megérkezett a jó idő, a meleg hétköznapok, ami azt jelenti, hogy a legtöbb szabadidős programot el lehet kezdeni szervezni, ráadásul most már a vízpartra is mehetünk. Lassan beköszönt a strandröplabda, strandfoci szezonja, ha pedig két mérkőzés között lazítani akarunk, akkor jó, ha van a közelben egy felfújható matrac.