Hollandiában továbbra is kelendők az esportolók

Hollandiában továbbra is kelendők az esportolók

Romal Abdi hivatalosan is csatlakozott a PSV Eindhovenhez, három FIFA játékos közül választották ki.

Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne számolhatnánk be egy-egy friss igazolásról valamelyik híres futballklub kapcsán. Legutóbb például a Schalke 04 kerete bővült, de az Ajax Amsterdam is igazolt már magának FIFA játékost a közelmúltban. Most egy másik nagy nevű holland egyesület, a PSV Eindhoven jelentette be, hogy esportolót karoltak fel.

Romal Abdi egy október végi versenyen került be azon három jelölt közé, akik közül a PSV kiválasztotta a legjobbat. Abdinak különféle teszteken kellett helytállnia, valamint a klub vezetőivel, Toon Gerbrands klubigazgatóval és Marcel Brands futballigazgatóval is részt kellett vennie egy személyes elbeszélgetésen. A 27 éves játékos végül az előző héten írhatta alá szerződését.

"Ez baromi jó" - mondta Abdi a sikeres orvosi vizsgálatot követően. "Egy percen belül megkapom a világ legszebb mezét. Egy álmom válik valóra! Mindent megteszek majd annak érdekében, hogy trófeákat nyerjek a PSV-vel."

"Marcel Brands-t és engem is rendkívüli módon meggyőztek a képességei. Biztosak vagyunk abban, hogy Abdi méltó lesz arra, hogy képviselje gyönyörű klubunkat, sok szerencsét kívánunk neki a jövőre nézve" - nyilatkozta Toon Gerbrands.

A PSV egy egyedi festésű kontrollerrel és gamer székkel is megajándékozta a játékost, míg a klub főszponzora, az energiaszolgáltatással foglalkozó energiedirect.nl egy éven keresztül ingyen biztosítja majd számára a gázt és az áramot.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!