FIFA17: Új kupák indulnak a ESL szervezésében!

FIFA17: Új kupák indulnak a ESL szervezésében!

Mindenki szereti a felfrissülést, az ESL FIFA szekciója is igyekszik újítani.

Ladder

A ladderben is érkeznek újdonságok, amik az aktivitást hivatottak fenntartani. Ilyen például az egyik, ami a Most Matches Competition névre hallgat. Nagyon egyszerű, a lényeg, hogy aki a legtöbbet játszotta a ladderben az adott hónapban, az 1 hónap ESL Prémiumot kap, amit még egy kis Ultimate Team zseton jutalom is fog kísérni. Ez a kis verseny minden hónapban újraindul. A másik ilyen funkció a ladder szezonokra bontása lesz. Az évszakok végén a legjobb 8 egy kupában méri össze erejét, ahol az első 3 ESL prémiumot nyer és a FUT zseton sem marad el persze.

Ultimate Team kupák

Szerdánként még üres a naptár, ami az európai FIFA versenyeket illeti. Aki tehát már összeszedte a kártyáit, annak itt a remek lehetőség, hogy megmutassa, mit tud a saját maga által összerakott csapattal! Nyeremény ebben az esetben is UT zseton. Minden további részletet a képre kattintva megtaláltok.

Mi van a vasárnapokkal?

Az elmúlt hetekben az őszi kupasorozat után nem voltak vasárnaponként kupák. Decemberben ismét visszatér, a már bevált vasárnap este 19 órai kezdéssel a tematikus kupák sorozata. A most vasárnapi kupához kövessétek az ESL oldalát, hogy megtudjátok, mivel készül az ESL magyar FIFA csapata számotokra.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!