Kiderült, miért fox-ra esett az SK választása!

Kiderült, miért fox-ra esett az SK választása!

Számos okot találhatunk rá, miért éppen fox lett az SK ötödik embere FNX távozása után. Mutatjuk a legfontosabbakat!

Számos okot találhatunk rá, miért éppen fox lett az SK ötödik embere FNX botrányokkal teli távozása után!

Először is a latin-amerikai játékosokra jellemző pozitív mentalitást kell megemlítenünk. A brazil csapat mindig is szenvedélyes és érzelem dús ötösként játszott, ez lényegében a sikerek egyik kulcsa. Ez lendíti át őket a holtpontokon, és segíti őket olyan bravúrokhoz, mint amikor 15 mappontot hárítva legyőzték a Team Liquidet. Erről a versenyelőnyről nem szerettek volna lemondani, így hasonló hozzáállású játékost kerestek. A pozitív mentális és személyes hozzáállás fox-ban is bőven ott van, ez korábbi LAN-okon abszolút megfigyelhető volt.

A közös nyelv kérdésére nem is kell nagyon kitérnünk, a játékon belüli kommunikációt alapjaiban könnyíti meg, ha egy nyelvet beszélnek a csapattársak. A portugál játékos így nem fog hátrányt szenvedni a brazil csapattársak mellett, míg egy spanyol playernek lettek volna gondjai az infózással, más nyelvekbe már bele se menjünk.

A következő fox mellett szóló tényező a könnyebb vízumigénylés, hiszen EU ország állampolgáraként vélhetően könnyebben jut majd USA vízumhoz, mint egy brazil állampolgár.

Aztán ott van a rutin, fox ugyanis több, mint 10 éve CS-zik versenyszerűen, így nem remeg majd meg a kritikusabb szituációkban sem, tapasztalata pedig a fiatalabb játékosok hasznára is válhat.

A FaZe csapatában még AWP-sként ismerhettük, ám nagyon úgy tűnik, hogy újabban átállt a rifler szerepkörre, így pedig tökéletesen illeszkedik majd FNX megüresedett helyére.

Az igazi erőpróba persze élesben zajlik majd, a portugál játékos ugyanis az ECS döntőn és az ELEAGUE által szervezett Major tornán kell, hogy bizonyítson, a világ egyik legjobb csapatának beugrójaként!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!