ELEAGUE tuti lesz jövőre is, de a fő szám lehet nem a CS:GO marad

A Turner megerősítette, hogy jövőre is robog tovább az ELEAGUE, de hogy mi lesz műsoron, arról még nem döntöttek.

A hét elején a Turner megerősített, hogy már folynak a harmadik ELEAGUE szezon munkálatai, bár még nem tisztázott, hogy mi lesz majd a program. Christina Alejandre az ELEAGUE egyik vezető menedzsere a jövő évi sorozatról a következőket mondta:

"Az már biztos, hogy indul a harmadik szezon és a következő pár hétben erről még több információt árulunk majd el. De egy dolgot már most elmondhatok, azt akarjuk elérni, hogy az emberek azért nézzék a versenyeket mert ELEAGUE, nem pedig azért, mert Counter-Strike megy az ELEAGUE-ben. Azt akarom, hogy azt mondják: 'Mi lesz idén az ELEAGUE-ben? Mit csinálnak? Milyen játékok lesznek? Indul az ELEAGUE, ezt meg kell néznem'."

Ebben a nyilatkozatban az is bőven benne van, hogy a CS:GO két szezon után lekerül az ELEAGUE programjáról, különböző források szerint a szervezet egyelőre keresi az alternatívákat, de még nem született végleges döntés. Hogy az Overwatch marad-e, az egy másik kérdés, valószínűleg igen. A játék még mindig nagyon új és nagyon jó nézettségi adatokat hoz, szóval üzletileg nem éri meg kivenni az adásból, sőt jövőre talán ez a játék lehet az ELEAGUE zászlóshajója. Amíg nem tudunk többet, lássuk mi történt az őszi szezonban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!