Ho-Ho-Ho, érkezik az Overwatch mikulás

Ho-Ho-Ho, érkezik az Overwatch mikulás

A Blizzard Télapó mindent lát, és ha már látja a kis Genji-ket ér Tracer-eket, hogy nem rosszalkodnak, akkor el is hozza nekik azt, amit megérdemelnek.

Volt már nyári és halloween-i esemény, ebből kifolyólag pedig biztos volt, hogy karácsonykor megint különleges dolgok érkeznek az Overwatch világába. Az ünnepek pedig már a nyakunkon, és a Blizzard elküldte a meghívót az év legvarázslatosabb napjaira. A részletekről még semmi konkrétumot nem lehet tudni, csak egy képeslapot kaptunk, de azért lehet találgatni.

Halloween alkalmával a Hollywood pálya szépen fel volt díszítve töklámpásokkal, pókhálóval és csontvázakkal. A mostani lapon pedig úgy néz ki, hogy a King's Row-n beköszöntött a tél, reméljük lesz pár hóember és persze karácsonyfa is a pálya közepén. Ha a Blizzard hű marad magához, akkor várható néhány limitált szériás lootbox is, hátha lesz bennük egy Torbjörn Mikulásnak öltözve vagy egy hógömb Roadhog hasában. Lényeg a lényeg, december 13-án érkezik az új esemény, szóval ideje bekészíteni a kakaót és a mézeskalácsot a gép mellé és nekikezdeni játszani!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!