Ismét az animék világába kalauzol el minket a Mondocon - érkezik az Animekarácsony!

Ismét az animék világába kalauzol el minket a Mondocon - érkezik az Animekarácsony!

December 10-én ismét Animekarácsony a Hungexpoban, lássuk mivel készültek idén a szervezők az anime rajongóknak.

Lassan közelednek az ünnepek, ám előtte még azért megörvendeztetik hazánk animerajongóit is, hisz mindjárt itt az Animekarácsony, a Mondocon szervezésében, amire még mindig vehettek jegyeket.

Miről is szól tulajdonképpen az Animekarácsony, miben más, mint mondjuk egy PlayIT? Elsősorban, ahogy arról a név is árulkodik, az animek világa, valamint származási helye, azaz japán, és az ország kultúrája lesz fókuszban. Rengeteg programmal elütheti az ember az időt, lesz többek között cosplay verseny, kézműves részleg, steampunk tanfolyam, táncverseny, a japán ünnepek bemutatása stb. így az unalom szinte kizárva.

Ahogy a legtöbb rendezvényen, úgy itt is egyre nagyobb teret kapnak az esportok, azon belül is a League of Legends, ami nem maradhat ki a programból. 3v3 LoL showmeccsek lesznek a Gamer Events jóvoltából, amire bárki nevezhet két másik társával a helyszínen. A mérkőzések nem tét nélkül zajlanak majd, a nyertes oldal fejenként egy-egy hextech ládát kap, maximum két győzelemig és a megszokott King of the Hill rendszer szerint váltják egymást a színpadon a csapatok.

Az Animekarácsony december 10-én nyitja meg kapuit a Hungexpon. Érkezzen egy kis kedvcsináló videó hozzá:

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!