Az esportban ilyen is van: háromcsapatos játékoskeringő Overwatch-ban

Az esportban ilyen is van: háromcsapatos játékoskeringő Overwatch-ban

A Rogue, a Misfits és a Luminosity lineupja is változott, mindannyian erősebbek lettek.

A sport világában ritkán hallani három sportegyesület szoros együttműködéséről, már ami a játékosigazolásokat illeti, az esportban azonban úgy tűnik, ez is simán megtörténhet: három európai topcsapat Overwatch lineupja is változott.

A játékoskeringő a Rogue, a Misfits és a Luminosity között zajlott, melynek vezetői egyaránt elégedetten álltak fel a tárgyalóasztaltól a megegyezést követően.

"Úgy alakítottuk a dolgokat, hogy végül mindhárman erősebben jöttünk ki belőle."

A Rogue és a Luminosity két-két, a Misfits pedig négy játékosát cserélte le - ők váltottak csapatot:

  • A Rogue-ból a Misfits-be: TviQ, Reinforce
  • A Misfits-ből a Rogue-ba: SoOn, Skipjack
  • A Misfits-ből a Luminosity-be: Kryw, Hidan
  • A Luminosity-ből a Misfits-be: Manneten, Zave


SoOn érkezésével a Rogue immáron öt francia játékossal állhat fel, de a másik "újonc", a német Skipjack számára sem ismeretlen a francia nyelv, így a kommunikáció terén mindenképpen előrelépésre számíthat az együttes. Érdekesség, hogy unKOE és SoOn korábban a Trackmania "testvérjátékában", a Shootmaniában már voltak csapattársak korábban.

A Rogue új lineupja: uNKOE, Winz, aKm, Kn0xxx, SoOn, Skipjack

A Misfits szintén hasonló irányba mozdult el: két francia, egy német és egy orosz játékost cseréltek le négy svédre, így most már mind a hatan ugyanazt az anyanyelvet beszélik a csapatnál. Emellett Ben Spoont tulajdonos szerint a rugalmassága is nagyobb ennek a lineup-nak.

A Misfits új lineupja: Nevix, Zebbosai, TviQ, Reinforce, Manneten, Zave

A Luminosity nem feltétlenül nyelvi alapon erősített, igaz, Kryw és Hidan számára nem lesz nehéz a beilleszkedés, hiszen - kanadai székhelyű egyesületként - a másodlagos nyelv most is a francia a csapat háza táján. Steve Maida vezérigazgató szerint a két játékos tapasztalata sokat fog számítani, velük felzárkózhatnak majd a közvetlen élmezőnyhöz.

A Luminosity új lineupja: Mineral, EISSFELDT, SuperPlouk, Spree, Kryw, Hidan

A Misfits és a Rogue egészen biztosan ott lesz a jövő hétvégén esedékes IEM Gyeonggi Invitational versenyen, ahol tehát új lineuppal bizonyíthatnak majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!