Doublelift:

Doublelift: "Visszajövök, ha szükség van rám, de remélem, nélkülem is menni fog"

Yiliang Peter "Doublelift" Peng, Észak-Amerika talán legjobb lövésze élvezi a streamer életet.

Miután bő egy hónapja bejelentette Doublelift, hogy szünetet tart és a 2017-es tavaszi szezont biztosan kihagyja, a jelenleg is zajló All-Star gálán megkérdezték tőle, hogy hogy tetszik neki az új, streamer élete. Elmondta, még nem gondolkodik a visszatérésen, de a visszavonulás sem fordult meg a fejében.

Az All-Star szerdai sajtótájékoztatóján kérdezték Jason "WildTurtle" Tran visszatéréséről a TSM-be, hiszen az IEM Oakland-i állomásán ő érkezett DL helyére a csapathoz.

"Szerintem a TSM nélkülem is jól fog teljesíteni, hiszen a csapat magja nagyon erős: a felső ösvényünk is nagyon jó, és Vincent "Biofrost" Wang is egy nagyon jó újonc tehetség.

A legérdekesebb akkor is az volt, amikor Doublelift az új életéről beszélt, mint streamer. 

"Jelenleg jobban élvezem a streamelést, mint azt gondoltam, nagyon tetszik ez az egész. Csatlakozom majd a csapathoz, hogyha szükségük van rám, de remélem, hogy sikeres leszek abban amit jelenleg csinálok, és hogy a csapat is sikeres lesz nélkülem. Nem akarom, hogy csak azért teljesítsenek rosszul, hogy én visszajöjjek. Szóval igen, jelenleg nagyon boldog vagyok, és remélem, hogy a TSM is jól fog teljesíteni." 

Persze jó kérdés, hogy hogyan számolt a TSM. WildTurtle szerződtetésével úgy tűnik, hogy inkább csak a tavaszi szezonra kerestek embert és remélik, hogy Doublelift újult erővel tér vissza a nyárra. Azonban ha annyira tetszik neki a streamelés, hogy inkább teljesen visszavonul, akkor a TSM ismét új lövész után nézhet, ami megint újraépítést jelent a csapatnál, ismét megnehezítve majd a későbbi vb esélyeket. A nagy kérdés: szerintetek visszajön még Doublelift?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!