Nylon végleg felhagy a csapatozással?

A legsikeresebb női játékosunk Twitch-en vallott a folytatásról.

Keszeli "nylon" Nikolett a legeredményesebb női játékosként már beírta magát a magyar CS:GO történetébe. Profi karrierét a Games4u.se női csapatában kezdte még 2015 májusában, ezután novemberben a nylon, juliano, vilga, KiTTy-KaT, mimimicheater ötös megalapította a WeRunThisPlace-t (WRTP). Időközben KiTTy-KaT-et zAAz váltotta, majd idén márciusban a Team Secret felkarolta őket, és a csapat a világ legjobb női csapatává vált.

Július 18-án megnyerték a Starladder női bajnokságát és a vele járó 5 000 dolláros fődíjat! A csapat egy hónapos pihenőre vonult, úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van! Így senki sem számított rá, hogy szeptember elején a csapat bejelentette nylon távozását. Azonban az még meglepőbb, hogy azóta sem szerződött másik csapathoz, és nincs semmi híre annak, hogy kívánja-e folytatni profi karrierét a 23 éves játékos! Saját streamjében megkérdeztük tőle, hogy a jövőben tervez-e csapattal játszani, mikor látjuk legközelebb csapatozni? Íme a válasz:

Nem túl biztató a rajongók számára, akik talán abban még reménykedhetnek, hogy csak egy hosszabb pihenőről van szó. Hiszen tudjuk, hogy a profi esport igen kimerítő tud lenni a hosszú gyakorlások és a szoros menetrend miatt. De az is lehet, hogy 23 évesen végleg felhagy a versenyszerű játékkal, és inkább a streamelésre, valamint magánéletére fekteti a hangsúlyt a jövőben.

Ti mit gondoltok, mi lesz nylon karrierének sorsa?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!