Nincs meg az OpTic se, az utolsó meccs dönt majd Deadfoxék sorsáról

Teljesen ugyanaz volt a forgatókönyv, mint szombaton a GODSENT ellen. Deadfox jól játszott, de egyedül kevés volt.

A friss ELEAGUE győztes OpTicot kellett volna legyőznie Deadfoxéknak az atlantai major selejtező utolsó játéknapjának első meccsén. NAF és világranglista 4. csapata az elmúlt hetekben kiváló formában van, ezt most is bemutatták, a forgatókönyv teljesen hasonló volt a szombati meccshez: kiegyenlített (illetve CT szemszögből nézve gyengébb) első félidő, majd nagyon gyenge T oldal.

A pályaválasztás ezúttal is Train volt, így az OpTic előnyből indult abból a szempontból, hogy két meccsnyi demót tudtak elemezni Deadfoxékkal szemben. Deadfox kiosztott két egygolyós fejest az USP-vel, de az OpTicnak sikerült lerakni a bombát, a végén pedig stanislaw lehozta az 1v2 clutchot. Rögtön a következő körben visszajött a HR, megint Deadfox villant egy 3K-val. Forceolt az OpTic de ezúttal megoldották bondikék, viszont utána az ECO-t csúnyán elbukták, amiből rögtön fordított az észak-amerikai gárda. 

Mivel az első vásárlós kör is az övék lett, így pillanatok alatt 5-2-t mutatott az eredményjelző. Deadfox kapott végre AWP-t és lőtt is rögtön egy 3K-t, kapaszkodott is vissza a HR, és bár kiegyenlítettek 6-6-ra, plantig mindig eljutottak NAF-ék ami a pénzeket nézve előnyösen jött ki nekik. Egy körig át is vette a vezetést a HR, de rögtön egyenlített az OpTic, a végén viszont Deadfox megint villant és így a CT oldalt 8-7-re behúzták, jöhetett a szombaton nagyon gyenge T oldal.

A pisztolykör megint tARIK-éké lett, amiből rögtön hozott még egy kört az OpTic, de aztán bondik és Zero ketten lehozták az első vásárlós kört a HellRaisersnek, teljesen kiegyenlített volt a két csapat. Ettől függetlenül lassúnak és ötlettelennek tűntek a HellRaisers T körei, és bár plantig eljutottak, az OpTic sorra ledarálta őket, el is húztak, a HR pedig szétesett, nem is tudtak már mit kezdeni ezzel a meccsel. A vége 16-10.

Deadfoxéknak így egyetlen esélye maradt a Major tornára kvalifikálni, a mai mérkőzések után egy szintén 2-2-vel álló csapat ellen fognak játszani. Hogy ki lesz az ellenfél, az hamarosan kiderül!

A magyar közvetítés itt megy:

Élő videó megtekintése innen: SpilerTV – www.twitch.tv

HyperX nyereményjáték

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!