Misplay és mákolás is jutott Sjow-nak - a SeatStory Cup legemlékezetesebb pillanatai

Misplay és mákolás is jutott Sjow-nak - a SeatStory Cup legemlékezetesebb pillanatai

Mutatjuk az utolsó játéknap legfontosabb mozzanatait, amiket mindenképpen látni érdemes.

Ahogy arról már beszámoltunk, Orange győzelmével zárult a hatodik SeatStory Cup, melynek utolsó napja bőségesen tartogatott emlékezetes pillanatokat. Ezekből válogattunk most nektek össze néhányat.

A nap egyik főszereplője Sjow volt - és nem csak azért, mert a döntőig jutott, hanem mert voltak őrült nagy mákolásai is. SuperJJ ellen például kilátástalan helyzetben hullott az ölébe a győzelem, amikor ellenfele hihetetlenül balszerencsés módon egy Cursed Blade-et kapott a Malkorokból. Mindössze 4% volt ennek az esélye, de bejött - bármi más fegyver esik, Savjz garantáltan nyer, akár már ebben a körben. Nemcsak a meccs, hanem a továbbjutás is elment ezzel SuperJJ-nek!

Nem ez volt az egyetlen szerencsés megmozdulása Sjow-nak. Ek0p ellen túlságosan ráment a biztonsági játékra Handlockjával, így hiába uralta a game-et, szép lassan kifutott az időből, és a fatigue miatt az utolsó körét kezdhette meg. Leeroy ide, dupla Ragnaros oda, itt bizony némi mázlira is szükség volt ahhoz, hogy meglegyen a lethal!

Láthattunk gyönyörű fordításokat is: ilyen volt például C4mlann köre Torlk ellen, amikor egy Brann Bronzebeard + Dirty Rat + Mind Control Tech kombóval többek között egy Ragnarost is el tudott lopni a német játékos.

Hiába a korábbi szerencsés pillanatok, a döntőben Sjow nem játszott igazán jól, több kisebb hiba is becsúszott nála. Ilyen volt például ez a missed lethal, melyen végül szerencséjére nem múlott semmi, a mérkőzés utáni reakciója azonban önmagáért beszél!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!