Kraft-tanácsok: íme a jelenlegi legfontosabb Neutral Legendary-k

Kraft-tanácsok: íme a jelenlegi legfontosabb Neutral Legendary-k

Ezek a narancs lapok egy ideig biztosan eredményesek lesznek a metában, ha kraftolás előtt állsz, velük biztosan nem nyúlsz mellé!

Rendszeresen frissített kraftolási tanácsadás, legújabb felvonás. A Hearthstone Top Deck ezúttal is megmutatta, melyik narancs lapokat ajánlott leginkább lekraftolni a mostani meta állása szerint.

A szempontok egyértelműek, olyan lapokra áldozzunk csak temérdek dustot, ami több pakliba is befér, nem rotál ki egy ideig, és a pakli, amiben szerepel igencsak eredmények. Ezek alapján összesen nyolc lap került a szinte kötelező kategóriába:

Sylvanas szinte minden egylapos pakliba kötelező kártya, legyen az Mage, Warlock vagy Priest, ott a helye. A N'Zoth vonalba is tökéletesen illeszkedik, méltó helye van a listán. Thalnos már más kérdés, de az olcsó Spell Damage és a Deathrattle képesség miatt szintén elég sok helyen bukkan fel. Leeroy Jenkins nagy visszatérése a mostani aggró meta, a korábban nerfelt Charge-os lény ismét egyre gyakoribb vendég a Top koncepciókban. És végül, de nem utolsó sorban ott van Ragnaros, aki RNG képessége ellenére régóta a legjobb classic legendek egyike.

A legutóbbi két kiegészítő legendjei közül érdemes csak válogatni a classic lapokon kívül, hiszen ezek még legalább egy évig garantáltan használhatóak lesznek a rotációs ciklusok miatt. A régebbi eresztésből N'Zoth tartozik a legfontosabbak közé, az újak közül pedig a három Top koncepció egy-egy sztárja! Patches az aggró pirate vonalat, Aya a Jade gólem paklikat, Kazakus pedig az egylapos deckeket repíti előre a létramászásban.

Ha tehát összegyűlt 1600 dust és mindenképp egy legendary lapot szeretnél kraftolni belőle, velük jársz a legjobban mostanában!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!