Hivatalosan is a Warrior a legerősebb versenypakli jelenleg!

Hivatalosan is a Warrior a legerősebb versenypakli jelenleg!

Az új kiegészítő lapjaival rendezték a SeatStory Cup hatodik állomását, íme a metával kapcsolatos legfrissebb tapasztalatok!

Az új kiegészítő lapjai immár nem csak a ladderen, de versenyen is megmutathatták magukat! A Mean Streets of Gadgetzan legjobbjaival rendezték ugyanis a SeatStory Cup hatodik állomását, íme a metával kapcsolatos legfrissebb tapasztalatok!

Az egyes class-ok győzelmi aránya kevés magyarázatra szorul, a warrior magasan a többiek fölé nőtt. A hunter viszont úgy tűnik kiszorult a metából, senki nem vállalta be a versenyre.

A tökéletes játékokból is a warriornak jutott a legtöbb, ez mutatja azokat a meccseket, ahol valaki egyetlen paklival verte végig ellenfelét. Egyedül a paladinnak nem sikerült a söprés a versenypaklik közül.

Végül pedig egy idencsak tanulságos statisztika, az egymás elleni eredmények tükrében! A legegyoldalúbb párosításnak a warrior vs. warlock (17-4) és a warlock vs. priest (7-0) tűnik, a legszorosabb pedig a warrior mirror és a warrior vs. shaman duók voltak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!