Érkezik Doomfist és Terry Crews adja hozzá a hangját?

Érkezik Doomfist és Terry Crews adja hozzá a hangját?

Sombra még meg sem találta igazán a helyét a játékban, de már most elindult a találgatás a következő karakterrel kapcsolatban, lehet Terry Crews ezért látogatta meg a készítőket?

Sombra még viszonylag friss, de a konspiráció már akkor elindult a következő hőssel kapcsolatban, amikor is megjelent a Sombra Origin Story videó. Ebben persze nyilván a hekkerről van szó főleg, de a Bllizzard a videó végén a háttérbe odapakolt egy páncélkesztyűt és hagyta, hogy az internet elkezdjen találgatni.

Sombra

A kesztyű nagyon is hasonlít egy már látott dologra az Overwatch keretein belül, ez a kesztyű pedig Doomfist tulajdona és ez sokak számára azt jelentette, hogy a játék következő szereplője Doomfist lesz. Annyi biztos, hogy Doomfist-ből volt már kettő: a „Savior” és a „Scourge” de ha minden igaz van még egy harmadik, a „Successor”, akinek az a célja, hogy véget vessen a békének.

Nagyjából ennyit lehet eddig tudni a lore-ról, persze ha nem számítjuk a végtelen mennyiségű találgatást a redditen vagy az internet akármelyik szegletében, viszont a múlt héten történt valami, ami továbbgerjesztette az elméleteket, Terry Crews ellátogatott a Blizzard főhadiszállására és megnézte mit csinálnak az Overwatch háza táján.

Egyelőre se a Blizzard, se Crews nem mondott semmit arról, hogy miért volt a Blizzard irodában, egyik fél sem erősítette meg, hogy azért ment oda, hogy Doomfist-ről tárgyaljanak, habár Crews már többször elmondta, hogy nagyon szívesen adná a hangját a karakterhez. A rajongók pedig már több helyen is jelezték, hogy örülnének ha az akciósztárra esne a választás. Sőt volt olyan is, aki kipróbálta, hogy is hangzana ez az egész.

A Blizzard egyébként híres arról, hogy hallgat a rajongóira és sokszor megpróbál a közösség kedvére tenni. Például nemrég Mei Winter Wonderland skin-jénél sok helyen kérték, hogy az Ice Block-nál, ne egy darab jég legyen, hanem egy hóember, és a Blizzard megcsinálta. Ez pedig csak jót jelenthet azzal kapcsolatban, hogy Terry Crews legyen Doomfist.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!