Érik az újabb bundabotrány, ezúttal a fnatic új szponzora a főszereplő!

Érik az újabb bundabotrány, ezúttal a fnatic új szponzora a főszereplő!

A GG.Bet oldalán már lehet fogadni az ELEAGUE 2017-es Major tornájának végső győztesére, nem lepődtünk meg rajta, kire éri meg a leginkább fogadni!

Ahogy arról már beszámoltunk, a fnatic új szponzor húzott be magának az év végére, a kétes hírű GG.Bet oldalán ráadásul már lehet is fogadni az ELEAGUE 2017-es Major tornájának végső győztesére. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, ha tényleg a reális esélyeknek megfelelő odds-ok kerültek volna fel az oldalra.

Természetesen már meg sem lepődünk rajta, kire éri meg a leginkább fogadni ezen az oldalon. A 16 fős mezőnyből a fnatic-ot csak 14. helyen említi saját szponzora, ezt az odds-ot egyszerűen nem lehet hova tenni. Természetesen van hivatkozási alap, hiszen a világranglistán valóban csak 18. a svéd csapat, de akkor is meglepő, hogy a fnatic esetleges Major győzelme esetén 23-szoros pénzt fizetne az oldal. A GG.Bet szerint a HellRaisers-nek több esélye van nyerni, mint olofmeisteréknek!

Az eset sajnos egy problémás és igencsak nehezen magyarázható lehetőséget vázol fel a jövőre nézve. Ha ugyanis nem nyer a fnatic, az oldalról senki nem mossa le, hogy tudott valamit előre, esetleg az ő kezük is benne van. Hiszen várhatóan ilyen kecsegtető odds-ok mellett rengetegen fogadnak majd a svédekre, hátha sikerül nyerniük Atlantában. Ha nyer a fnatic, a szponzor jól jár a bevételekből és a csapat körüli felhajtásból, hiszen a GG.Bet neve ott virít majd a győztesről készült fotókon, elmondhatják magukról, ezt az oldalt a Major győztesek ajánlják! Ez bőven többet ér, mint amit a fogadásokon elbuknak a kifizetések miatt. De ha olofék kikapnak, a GG.Bet akkor is jól jár a fnatic-ra fogadó emberek pénzéből, akik elcsábultak a magas odds miatt. Igazából ők ezen csak nyerhetnek!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!