"Rosszul ment a játék" - jkaem otthagyja a FaZe-t

Novemberben kispadra ült és kio vette át helyét a csapatban, most távozik is a Faze-től és amíg nem dönti el mit csinál, csupán streamelni fog.

A tegnapi napon Joakim „jkaem” Myrbostad bejelentette, hogy otthagyja a FaZe Clan-t, most már véglegesen. A döntése nem meglepő, hiszen a november 9-én az ELEAGUE második szezonjának közepén már kioShiMa vette át a rifler szerepet a kezdőcsapatban. Jkaem döntését azzal indokolta, hogy így kio helyzete sokkal biztosabbá válik és onnantól nem kell aggódnia azért, hogy meddig maradhat a csapatban. A távozása után pedig egy hosszabb bejegyzésben mondta el, hogy miért ez lett a vége a hónapok óta tartó huzavonának:

„Gyorsan összefoglalom: Rosszul ment a játék és egyszerűen nem tudtam miért. A FaZe minden lehetőséget megadott, hogy összekapjam magam, de amikor rájöttem, hogy erre nincs esélyem akkor úgy gondoltam jobb lesz, ha kio visszajön a kispadról és átveszi a helyemet. Ez volt a helyes döntés és örülök, hogy kio élt a lehetőséggel. A srácok nélkülem egyre jobban játszanak és úgy távozom, hogy senkivel nincs gondom. Sőt talán még örülök is a sikereiknek. Keményen dolgoznak azért, hogy előrejussanak. A jövővel kapcsolatban még nem döntöttem, kaptam pár ajánlatot, de még gondolkodnom kell. Amíg nem tiszta, hogy mit fogok csinálni streamelek és legyártok pár videót Youtube-ra, csak kísérletképpen, hogy mennyire jön be. Ezen kívül itt most szeretnék megköszönni mindent a FaZe Clan-nak. Szomorú vagyok hogy ott kell hagynom egy fiatal, de nagyon erős szervezetet. Tudom, hogy nagy terveik vannak az esportokkal kapcsolatban, meglátjuk nekik mit hoz a jövő.”

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!