"Az a jó, ha mindig félig van teli a pohár" - Szalai Ádám a MEB szervezői oldaláról

A nézők számára a rengeteg befektetett háttérmunka általában láthatatlan, de enélkül nem jöhetne létre egy komolyabb rendezvény sem. 

A Magyar Elit Bajnokság volt talán az eddigi legkomolyabb színvonalú LoL-os versenysorozat Magyarországon, amely nem kevés időbe, pénzbe, energiába és persze munkába került a szervezőknek. Ők azok az emberek, akik rendszerint a háttérből munkálkodnak, rivaldafénybe ritkán vagy szinte soha nem kerülnek, mégis hálásak lehetünk nekik, mert nélkülük a MEB se jött volna létre.

Ezúttal egy, a háttérben munkálkodó kulcsfigurával is volt alkalmunk beszélgetni. Arra voltunk kíváncsiak, hogy egyáltalán miként született meg a MEB ötlete, milyen nehézségekkel találkozott út közben, valamint hogyan jutottunk el addig, hogy egy ilyen esemény egyáltalán szóba jöhet nálunk és úgy alapvetően hogyan értékelte az egészet, szervezői oldalról.

Főszervezői minőségben Szalai Ádám erősítette a csapatot, több cégben is van már tapasztalata az esport területén, a kezdetek óta benne volt a projektben.

Ti mit csinálnátok máshogy például a MEB második szezonjában?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!