100 órás League of Legends stream lesz a két ünnep között, ellenünk is lehet majd játszani!

100 órás League of Legends stream lesz a két ünnep között, ellenünk is lehet majd játszani!

Idén a két ünnep között közel 50 ember fog több több mint 100 órán keresztül streamelni nektek!

Közelednek az ünnepek és ilyenkor sokaknak előtör az adakozóbb kedvük, erre már láthattunk egy ütős példát mikuláskor, amikor mindenki skint akart ajándékozni másoknak. Burián Koppány, ismertebb nevén Buresz is hasonló adományozós célokkal álmodott meg valamit még egy évvel ezelőtt. Akkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy tenni kellene valamit a magyar esportért, azon belül is a LoLosokért. Az esemény kapcsán pár kérdés erejéig felkerestük az egésznek a szülőatyját, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre.

Esport1: Mikor született meg a "100 órás élő közvetítés a magyar LOL-ért" ötlete, mi inspirálta ezt az ötletet?

Körülbelül egy éve született meg bennem a gondolat, amit aztán a CREWBEST-Digiprime.hu Multigaminggel finomítottunk, hogy közösen tegyünk a magyar esportért. Eleinte több játékot felölelő program volt a cél, de a visszajelzések alapján, illetve, mivel ez egy új dolog lenne, úgy döntöttünk, hogy a legnagyobb bázisnak szeretnénk ilyen tartalmat gyártani, így került képbe a Magyar LOL közösség. Olyan dolgot szerettem volna összehozni sok emberrel közösen, ami egyedülálló, ami embert próbáló, látszik a kitartás, a csapatmunka és nem utolsó sorban az összefogás, amire szerintem képes a Magyar LOL, sőt az esport közösség is.

Esport1: Elég sokan részt vesznek ebben az erőfeszítésben, mi a célod vele, mit szeretnél elérni?

A 100 órás stream célja, hogy összehozza az embereket és bizonyíték legyen arra, ha közösen munkálkodunk valamin, az eredményes és értékes lesz.

Esport1: Szerveztél már hasonló méretű/volumenű dolgot? Mik voltak a legnagyobb nehézségek?

A legnagyobb dolog amit eddig terveztem, egy 24 órás sport nap. Ez azóta hagyománnyá vált a Wesselényiben, hála az ottani tanári kar lelkesedésének, de hozzá kell tennem, hogy ott is az ötletgazda voltam csak. A rengeteg gyerek, illetve a tanári kar és az igazgatónő nélkül nem sikerült volna. Illetve ma már ők szervezik, én csak benézek, mint régi diák. A legnagyobb nehézség pedig az, hogy megtaláljam azokat, akik lelkesek, akik tenni akarnak a közösségért és nem érdekemberek. Ha megvannak az emberek, akkor jól megy a munka és nem lehet nagy gond! 

Esport1: Mire számíthatnak a nézők? Melyik részét várod a legjobban?

Próbáltuk minél színesebbre festeni a műsort. Sok helyről hívtunk embereket, hála Istennek majdnem mindenki elfogadta a meghívást. Lesznek magyar LOL csapatok, menedzserek, edzők, kommentátorok, közvetítők, játékosok, videósok, justdance, cosplayes lányok és természetesen nem maradhat el a rengeteg nyeremény sem! És végül mit várok leginkább? Egy műsort sem tudnék kiemelni, mindegyik egyaránt érdekel és megsúghatom, végig jelen is leszek, így nem hagyok ki remélem egyet sem (néha azért szundítok picit:)). De ha mégis kell valamit mondani, talán azt várom a legjobban amikor lezajlott a rendezvény és elkezdenek az emberek reagálni rá. Remélem, hogy át tudjuk adni az üzenetet és nyitott szívvel fogják az emberek befogadni.

Esport1: Az érdeklődök mikortól és pontosan hol keressenek titeket?

A kezdés dátumát, illetve pontos idejét nagy fejtörés volt kitalálnunk, de úgy gondoltunk, hogy a 2 ünnep között megfelelő lesz. Természetesen gondoltunk a későn kelőkre, így a kezdést is baráti időpontra tettük, 2016 december 26., reggel 10:00. A közvetítés, Magyarország legnézettebb LOL csatornáján lesz ami nem más, mint a MagyarLoLTV.

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

Készült egy bejelentő videó is, szintén a megálmodó jóvoltálból:

Ne feledjétek tehát, december 26-án, reggel 10 órakor indul a móka, ahol december 28-án, délután 16 órától néhány órán keresztül, mi magunk is részt veszünk és lehet velünk (vagy éppen ellenünk) játszani!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!