Új, 150.000 dolláros Hearthstone bajnokságot indít az ESL

Új, 150.000 dolláros Hearthstone bajnokságot indít az ESL

8 meghívott csapat sztárjátékosai versenyeznek majd hétről-hétre a Trinity Series-ben.

Az ESL eddig is szervezett kisebb-nagyobb Hearthstone versenyeket, gondolunk itt mondjuk a Hearthstone Legendary Series-re, most viszont egy fokkal komolyabb versenysorozatot jelentettek be Hearthstone Trinity Series néven. A bajnokság januárban kezdődik és nyolc meghívott csapat vetélkedik majd heteken keresztül a 150.000 dolláros nyereményért.

A Complexity, a Virtus Pro és és a Tempo Storm csapatok részvételét már megerősítették így Jan "SuperJJ" Janssen, Peter "Gaara" Stevanovic és Ole "Naiman" Batyrbekov részvétele már biztos. Emellett James "Firebat" Kostesich is megerősítette, hogy ő és a Cloud 9-os csapattársai, Cong "StrifeCro" Shu és Andrew "TidesofTime" Biessener is harcba szállnak a tornán. Jakub "Lothar' Szygulski nyilatkozata alapján a G2 csapata is ott lesz, azaz lehet szorítani majd Adrian "Lifecoach" Koy, Dima "Rdu" Radu és Thijs "Thijs" Molendijk-nek is.

Tempostorm

A csoportkörök 7 héten keresztül zajlanak és ezek a meccsek mind online mennek majd, de a döntőket már az ESL californiai stúdiójában rendezik. A formátum bo11 lesz és a csapatok két ban-t kapnak minden kör előtt, az egyetlen nagy megkötés, hogy minden kasztból kell hozniuk paklikat. A meccsek alatt a csapattagok folyamatosan válthatják a játékosaikat. Ezt a formátumot már lehetett látni a Red Bull Team Brawl versenyen is. Akkor ez a formátum nagyon népszerű volt, szóval jó ötlet újra ilyen versenyt rendezni.

G2

A nyugati régióban 2015 óta nem volt ekkora csapatbajnokság, az utolsó ilyen típusú verseny az Archon Team League volt, ami akkoriban az egyik legnézettebb Hearthstone esemény volt. Azóta persze az Archon feloszlott és a játékosai szétszéledtek, de már itt az ideje, hogy megint valami hasonló kerüljön terítékre.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

 

Kövess Minket!