Dota2: Meglepő a Na'Vi új felállása!

Sokadjára változtat az ukrán sztárcsapat a felállásán, kiderül jövőre sikerül-e a tőlük megszokott remek teljesítmény!

A napokban fedte fel a Natus Vincere az új ötösét, a korábbi felállásból mindössze két játékosuk maradt, miután az őszi időszakban nem igazán sikerült visszatalálniuk a régi győzelmekkel tarkított ösvényre. A vezetés döntött és mivel az egyik legrégebbi organizációról van szó, egyértelmű, hogy nem hagyják veszni a brandet. Nagyon érdekes döntés állhat a háttérben, de végül egy nemzetközi csapatot hoztak össze, Puppey és Kuroky távozása óta először igazoltak a keleti régión kívülről játékosokat. A középpontban természetesen Per Anders Olsson 'Pajkatt' Lille áll, aki a kapitány, a drafter és a carry pozíciót is a magáénak tudhatja.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra versenyezhetek és tehetem mindezt a Na'Vi égisze alatt. Alig várom, hogy keményen dolgozzunk és a csapattársaimmal olyan csapattá szeretnénk válni, amelyre mindenki büszke lehet!" - mondta Pajkatt a leigazolása után.

Ami azonban igazán megosztó lehet, a 2 support játékos kiléte. Volt néhány igazán zseniális tagja a csapatnak ezen a poszton, tehát nem lesz egyszerű pótolni őket. Malthe "Biver" Winther és Roman "rmN" Paley-re esett a választás, hogy cipeljék ezt a nehéznek tűnő terhet, hogy újra méltó legyen a csapat a régi hírnevéhez. Biver a Prodota Gamingtől, míg rmN a Fantastic Five-tól érkezett, és habár ők rendelkeznek a legkevesebb tapasztalattal, a menedzsment bízik a két játékosban:

"Már régóta eldöntöttük, ki lesz a 4. pozíciós játékosunk. RmN rendkívül jól játszott a teszt mérkőzések alatt és Pajkatthoz hasonlóan ő is ég a bizonyítási vágytól. Ami az 5. pozíciót illeti, Bivernek nincs sok tapasztalata a többiekhez képest. Nyitott és pozitív alkat, megbízható és remek micro kontrollal rendelkezik." - mondta Yevgeniy "HarisPilton" Zolotarov, a Na'Vi igazgatója a hivatalos bejelentés után.

A Na'Vi tavaszi felállása tehát nem más mint:

Sweden Per Anders Olsson "Pajkatt" Lille
Ukraine Danil “Dendi” Ishutin
Ukraine Viktor “GeneRaL” Nigrini
Germany Roman "rmN-" Paley
Denmark Malthe ""Biver" Winther

Nektek mi a véleményetek erről a megújult Na'Vi-ról?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!