Így működik Roadhog az új patch után

Így működik Roadhog az új patch után

Már nem lehet úgy trükközni a hookkal, mint régebben. Vagy mégis?

A PTR-szerverekre már megérkezett a legújabb Overwatch patch, amely négy karakteren is módosít - többek között Roadhogon, akinél a hook működése változik meg jelentősen.

Az egyik legfontosabb változtatás, hogy immáron nem lehet falakon, akadályokon keresztül berántani valakit, a játék ugyanis az elkapás pillanatában is levizsgálja a másik játékos helyzetét Roadhoghoz képest. Íme a bizonyíték, egy kis poénnal a végén.

Szó volt arról is, hogy mostantól nem lehet majd szakadékba dobni a másik játékost a hook segítségével, hiszen az nem csak simán Roadhog irányába rántja majd az ellenfelet, hanem pontosan a karakter elé. Úgy tűnik azonban, hogy az elkapás utáni gyors megfordulással még mindig lehet trükközni.

Bár eredetileg inkább nerfnek tűnt, vannak, akik már inkább buffként tekintenek az új patch-re. Hogy miért? Nos, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a kiszámíthatóbb hook-mozgás miatt jelentősen javultak a one-shot lehetőségek, olyan karakterek ellen is könnyen összejöhet az egylövéses kombó, mint például Zarya vagy Mei. Az alábbi videó ezt hivatott bemutatni.

Mit gondoltok, összességében rontott vagy javított Roadhog helyzetén a patch?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!