Anti-aggro lineuppal nyert versenyt VLPS

Patches nélkül, inkább az ellen készülve győzött a Tempo Storm játékosa.

Bár némi sarkítás van benne, azért nem áll távol az igazságtól, hogy Patches vagy Reno nélkül nem könnyű felvenni a versenyt a jelenlegi metában.

Ezt az állítást cáfolta meg most a Tempo Storm amerikai játékosa, VLPS, aki az értékes HCT-pontokat is osztó No Mustache Cup legutóbbi felvonásán szerezte meg a győzelmet. A többszáz fős mezőnyben olyan ismertebb nevek voltak, mint Firebat, sjow, Cydonia, HotMEOWTH vagy éppen navioot.

VLPS lineupja olyan szempontból egyedi volt, hogy Patches egyetlen deckjében sem bukkant fel (és Reno is csak az egyikben) - ez versenygyőztes összeállítástól mindenképpen szokatlan, ha a Gadgetzan megjelenése utáni tornákat nézzük. Ez volt a nyerő négyes:

  • Reno Mage
  • Control Shaman
  • Control Warrior
  • Dragon Priest

A Dragon Priest és a Reno Mage egyértelműen erős versenypaklik a jelenlegi metában, nem mondhatóak meglepő választásnak. Control Shamant és főleg Control Warriort azonban az új kiegészítő megjelenése óta keveset látni a versenyeken, így mindenképpen elismerésre méltó, hogy VLPS bevállalta őket - pláne ilyen eredményesen.

Íme a paklilisták (kattintsatok a nagyobb méretért):


TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!