Újabb izgalmas esport meetup érkezik, ezúttal új helyszínen!

Újabb izgalmas esport meetup érkezik, ezúttal új helyszínen!

Jön a hazai játékosok, edzők, médiamunkások és rajongók személyes eszmecseréje, vagyis a magyar esport szereplőinek tartott Budapest Esport Meetup!

2017-ben első, összességében immár harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a hazai játékosok, edzők, médiamunkások és rajongók személyes eszmecseréjét, vagyis a magyar esport szereplőinek tartott Budapest Esport Meetupot! A január 19-én, csütörtökön esedékes meetupon új helyszín debütál a kezdeményezés életében, a beszélgetésnek a frissen elkészült InGame esport lounge ad majd otthont.

A meetup tematikája az esport példaképei után ezúttal "a média szerepe az esport megítélésében" címet kapta, ahol hazai és külföldi portálokról, közvetítésekről és közösségi médiáról folyik majd a diskurzus, illetve arról a hatásról, amit kiváltani képesek.

Előadóként az Egymillióan a magyar esportért egyesület és az Esport1 kiemelkedő alakja, Hodi teszi majd tiszteletét, aki egy igazán jól csengő címmel indítja az estét: "A magyar esport kettős ügynökei - az újságírók". Ahogy már megszokhattátok, az előadás utáni panelbeszélgetés során bárki hozzászólhat a témához, kérdéseket tehet fel a megjelent esport-személyiségeknek, vagy csak bedobhatja saját felvetéseit, hogy mindannyian tanuljunk belőle!

Ha titeket is érdekel a téma és szeretnétek a hazai esport kiemelt alakjaival együtt részt venni egy kellemes és inspiráló estén, a szervezők téged is várnak szeretettel január 19-én 18:30-tól órától az InGame esport lounge-ban. Részvételi szándékodat az esemény Facebook oldalán jelezheted, az alábbi linken.

Esporttal foglalkozó hírportálként számunkra kiemelten izgalmas ez a téma, mi biztosan ott leszünk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!