Misclick vagy bug? Különös bakival indult a WESG - Videó

Misclick vagy bug? Különös bakival indult a WESG - Videó

Mutatjuk Orange esetét a Hero Powerrel és a Twilight Guardiannal.

Fura eset történt a mai napon kezdődött WESG csoportmérkőzései során, a végső győzelemre is esélyes Orange ugyanis kisebb bajba került - az azonban nem tiszta, hogy a saját vagy a játék hibájából.

A brazil Perna elleni első meccsen Orange Dragon Priesttel játszott egy Reno Mage ellen, amikor is a középjátékban meg akart gyógyítani egy Twilight Guardiant, kihasználva egyben a Northshire Cleric képességét is. A "manőver" azonban különös mód nem jött össze, ahogy ezt az alábbi videó is mutatja.

Nem teljesen egyértelmű, hogy Orange volt-e túl hanyag, vagy a játék tréfálta meg, hiszen hiába villant fel egy pillanatra a Cleric, a svéd reakciójából az jön le, hogy ő sem érti, nem saját magát hibáztatta, inkább az eszközöket vagy a játékot. Később be is jött egy szervező, akivel beszélt néhány mondatot, de nem történt semmiféle beavatkozás.

A hiba következtében egyébként Orange elveszítette a kedvező állást (Power Word: Shieldet húzott volna), így a meccs egy maratoni, utolsó lapig menő küzdelembe torkollott. Végül azonban sikeresen lehozta a játszmát, sőt, az egész összecsapást is, így egyelőre 2-ből 2 győzelemmel áll - biztosan halad a továbbjutás (és jelen állás szerint a csoportgyőzelem) felé.

KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!