Nincs ellenszer az EnVyUs alapkörére - VIDEÓ

Nincs ellenszer az EnVyUs alapkörére - VIDEÓ

A TyLoo ügyes csapdát állított a franciáknak, amibe NBK csúnyán bele is szaladt! De még ez is kevés volt.

Az EnVyUs 2016 nyarán egyszer csak gondolt egyet, és fenekestől felforgatta saját mappoolját, levéve a polcról például az addig mellőzött Dust2-t is. A kezdeti sikertelenségek után mostanra pedig szépen bele is jöttek kennyS-ék, legutóbbi 20 meccsükből 17-et megnyertek ezen a mapon. Ez főként remek terror-oldaluknak köszönhető, pedig alapkörük egy unalomig ismert felállás, amire már az ellenfelek is külön felkészülnek! Például a minden idők legnagyobb nyereményével kecsegtető WESG negyeddöntőben, ahol 1:1-nél Dust2 lett a decider pálya az EnVyUs-TyLoo meccsen:

3-an tartják közepet és rövidet, 1-1 ember B sötétre és A hosszúra figyel, aztán elindulnak röviden A lerakó felé. Annyiszor láttuk már tőlük, hogy szinte fejből tudjuk, a TyLoo szépen el is kapta őket egy meglepő helyezkedéssel. Ám a franciák 11:14-nél megcsinálták újra, pontosan ugyanezt, de ezúttal már nagyobb sikerrel:

Nem lett tehát 4 meccspontja a TyLoo-nak, és végül 16:14-re nyert is az EnVy, magabiztos alapkörének hála, így már a legjobb négy között vannak, ellenfelük a nagyot menetelő Space Soldiers lesz!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!