Ez történt a magyar esportban 2016-ban! - November

Nemzetközi és hazai sikerek, volt minden novemberben.

Évzáró cikksorozatunkban szeretnénk összefoglalni, hogy mik voltak 2016 legfontosabb esport történései Magyarországon, ezért minden nap egy-egy hónapot lefedve fogjuk bemutatni, hogy a hazai csapatok és játékosok milyen eredményeket értek el és milyen egyéb, kiemelkedő események egyengették a magyar esport fejlődésének útját. Novemberben is volt minden ami kellett, Vizicsacsi, DeadFox és még a TV-ben is nézhettünk esportot.

Az IEM Oaklandtől visszalépett Splyce helyett Vizicsacsi csapata, a Unicorns of Love mehetett és mérettethette meg magát Európán kívül, november 19-20-án. A rózsaszín pónik pedig mentek, láttak és legyőztek mindenkit, beleértve a vb résztvevő TSM-et és Flash Wolves-t is! A 2014-es San Jose-i ezüstérem után ezúttal felértek a csúcsra Csacsiék! Vele beszélgettünk a verseny után podcastünkben:

Bronz érmes lett a MyRevenge LoL csapata Belgrádban, ezzel ők az első hazai LoL csapat, akik nemzetközi LAN-ról éremmel távoznak. Interjú a menedzserrel a helyszínről:

DeadFox továbbra sem állt meg és csapatával, a HR-rel lejutott a CSGO Major kvalifikációra. Podcastünk arról, hogy miért ilyen sikeres jelenleg a magyar játékos:

A PlayIT rengeteg versenynek adott színteret. A Lenovo Y Kupa LoL versenyét a THR, míg a CSGO bajnokságot a Control Gaming nyerte. A Samsung Overwatch kupát az akkor még csak szárnyait bontogató Team Hop esport nyerte, Hearthstone-ban pedig Exigo dominálta a mezőnyt.

A Spíler TV-n követhettük a CSGO ELeague második szezonjának döntőjét Hemi és Spray közvetítésével, remélhetőleg látunk még ilyet a jövőben.

Médiatörténelmi pillanat: Magyarországon is TV-n nézhetjük az esportot!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.