Ez történt a magyar esportban 2016-ban! - December

Decemberben sem pihentek a hazai esportolók, CS:GO-ban ismét történelmet írtunk!

Évzáró cikksorozatunkban szeretnénk összefoglalni, hogy mik voltak 2016 legfontosabb esport történései Magyarországon, ezért minden nap egy-egy hónapot lefedve fogjuk bemutatni, hogy a hazai csapatok és játékosok milyen eredményeket értek el és milyen egyéb, kiemelkedő események egyengették a magyar esport fejlődésének útját. Decemberben DeadFox ismét történelmet írt, Exigo a csúcsig jutott és a Team Hop esport megkezdte a menetelését.

DeadFox-nak Novemberben még csak a Major kvali, most meg már a Major is sikerült. Mindehhez nem is akármilyen csapatok ellen kellett játszani, hiszen a HR-nek sikerült kiejtenie a Cloud9-t és a NiP-et is. Ezzel DeadFox ismét történelmet írt, ő az első magyar, aki major tornán vehet részt!

Exigo év végi gyakorlásképp rankedezett egy kicsit, a csúcsig meg sem állt, hiszen sikerült elérnie a rank 1-et.

Magyar játékos a Legend #1 pozícióban! Mutatjuk exigo pakliját

A zágrábi LAN-ra készülő exigo gyakorlásképp felment rankedezni, és hirtelen a létra csúcsán találta magát paklijával!

A Team Hop esport megkezdte sikeres menetelését, hiszen amellett, hogy azon ritka csapatok közé tartozik idehaza, akik havi fizetésért játszanak, sikerült a hazai CS:GO-t egy Gfinity kupagyőzelemmel gazdagítani.

5 magyar LoL csapat is lejutott az 2017-es év elején megrendezett zágrábi tornára. Nem meglepő módon ebben az 5 csapatban benne van a MyRevenge és a THR is, de mellettük ott volt a Wild és a w.I.w. A Rift esport pedig egy külföldi csapat visszamondása után jutott le a versenyre.

Tetszett? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.