Hiba a gépezetben: banhullámok után most itt az apály

Hiba a gépezetben: banhullámok után most itt az apály

A tavalyi évben tűzzel-vassal irtották a csalókat, erre most minden eddiginél kevesebb a kitiltás?

A tavalyi évben a VAC tűzzel-vassal irtotta a csalókat, több nagy banhullámról is beszámoltunk 2016-ban. Erre most a statisztikák szerint minden eddiginél kevesebb a kitiltás, mintha a Valve oda se figyelne az utóbbi 9 napban, mi történik a szervereken!

A grafikonon is látszik, január 7-én elszakadt egy szép sorozat. Az addigi napokhoz képest mélyen alulteljesít a banhammer, az utóbbi egy hétben összesen 636 játékos kapott csak bant. Ezzel szemben a leállás előtti nap 586-an estek áldozatul, de január harmadikán ez a szám még 1500 volt egy nap alatt, decemeber végén pedig volt kétezres nap is!

Hogy a leállásnak mi lehet az oka, az egyelőre csak sejteni lehet. Van aki szerint minden csalót kitiltottak mostanra (ez nem annyira valószínű), lehet hogy a Valve pedig fontosabb dolgokra koncentrálva, lassan 9 napja nem tesz semmit egy felmerült hiba ellen, vagy hogy Majorral kapcsolatos felhajtások miatt túlterhelődött a Steam adatküldő szolgáltatása, és téves információkat küld a tiltások számáról. Lehet válogatni!

Egyelőre tehát csak várunk és figyelünk, elindulnak-e egyszer csak fölfelé azok a grafikonok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!