Terítéken a teljes EU LCS, podcast a Vitality menedzserével

Terítéken a teljes EU LCS, podcast a Vitality menedzserével

Újra érkezik az Esport1 podcast, Fenyvesi Gáborral, a Vitality menedzserével, akivel az EU LCS-t vesszük majd górcső alá!

Újabb Esport1 podcast van ma terítéken, ahol vendégünk nem más lesz, mint az EU LCS-ben szereplő Vitality menedzsere, Fenyvesi Gábor. Sok minden változott az utóbbi időkben, csapatfelállások, 10 tiltás, 2 csoport stb. Nehéz dió lehet bármi biztosat mondani jelenleg a csapatokról, de mi azért megpróbálkozunk vele, egy vérbeli profi segítségével. 

Esport1 LoL podcast - beszélgetés Vizicsacsival az IEM-ről, az új patchről, és csapatmozgásokról

Leginkább az EU LCS-t fogjuk átbeszélni több szempontból is. Szóba ejtjük majd az európai csapatokat ért tagváltozásokat, illetve a koreai importok hatását a mezőnyre. Természetesen külön figyelmet szentelünk majd a Vitalitynek is, ha már adott ez a különleges alkalom, minő véletlen, hogy hozzájuk is érkezett egy koreai játékos, GBM személyében.

Beszélgetünk majd kicsit az állandó sub-ok sorsáról és azok effektív kihasználásáról. Ha már EU LCS, az új formátum (2 csoportos rendszer), valamint a 10 banos újítás sem maradhat ki és persze muszáj lesz az alakuló metát, illetve az abba érkező és távozó hősöket is kivesézni kicsit.

Végül, de nem utolsó sorban, nem maradhat ki a rangsorolás sem, Vizicsacsi erről már nyilatkozott, lássuk mit gondol Fenyvesi Gábor.

Az adást a szokásos helyen találjátok majd, január 17-én, este 7-től.

Élő videó megtekintése innen: AioweenStream – www.twitch.tv

Valószínűleg lesz nézői kérdésblokk is a végén, így mindenképp érdemes lesz benézni, nem gyakran adódik ilyen lehetőség, hogy egy EU LCS-ben munkálkodó magyarral beszélgethetünk!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!