Lassan kezdjük unni az új csapatokat, de ez biztos nagyot szólna!

Lassan kezdjük unni az új csapatokat, de ez biztos nagyot szólna!

Jkaem ledobta bombát az átigazolási-pletyka terepére, új ötöse kapcsán egyből beindult a fantáziálás!

Szinte naponta jön a hír egy-egy új, nemzetközi csapat születéséről, de idejét sem tudjuk, mikor lett legutóbb az ehhez hasonló pletykákból egy komoly csapat. Gondoljunk csak a nagy reményekkel beharangozott új Maikelele csapatra, a qwerty-re. Kicsit már unalmas az örök hype, és a folyamatos csalódás a nagy fellángolások után. Az egykori FaZe játékos, Jkaem most ismét egy ilyen tervvel állt elő, ami szintén lehetne egy a sok közül, de az éles gondolkodású rajongók ötlete mellett nehéz szó nélkül elmenni.

Jkaem igazából semmi különöset nem csinált, a FaZe-ből kilépett játékos csupán elhintette, új nemzetközi lineup készül kezei alatt! De az eddig is keringő pletykákat és a Jkaemhez hasonló szabadon igazolható játékosokat végignézve, viszont érdekes dologra világítottak rá a rajongók. Jkaem előző csapata, a FaZe régebben G2 néven szerepelt, még régebben pedig Kinguin volt a nevük. A Kinguin első lineupja, a megalakuláskor így nézett ki: fox, ScreaM, SKYTTEN, rain és Maikelele.

Maikelele jelenleg ugye foglalt, de a qwerty nem egészen az a lineup, ahol az egykori NiP-játékost hosszú távon el tudnánk képzelni. SKYTTEN és fox jelenleg csapat nélkül várják a folytatást, még akkor is, ha a portugál AWP-s a Major alatt az SK beugrója lesz. ScreaM a G2 játékosa, de ki tudja meddig, a készülő sztárcsapatban ugyanis úgy néz ki nem lesz neki hely. Ha rain helyett Jkaemet tesszük a csapatba, igazából kész is van egy ütőképes ötös, ha pedig Maikelele sem akar váltani, a helyére is akad jó pár jelölt. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a gyengélkedő Heroic-ból vagy EPSILON-ból is bőven át lehetne csábítani egy-két embert. És akkor a norvég mezőnyt már meg se említjük, ahol szintén vannak csiszolatlan gyémántok!

Ebből az ötösből pedig tényleg lehetne valami, hiszen az egykori Kinguin is így kezdte, és milyen messzire, több Majorig jutottak együtt!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!