Sokáig a Blizzard sem tudott a bugról, de már kész a javítás

Hamarosan tényleg úgy fog működni a Kabal Chemist, ahogyan azt eredetileg is tervezték.

Sokan talán nem is tudtok róla, de van egy olyan lap a Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőben, amely még most, több mint egy hónappal a megjelenést követően sem úgy működik, ahogy eredetileg tervezték.

A szóban forgó kártya nem más, mint a Kabal Chemist, mely egy véletlenszerű potiont ad a kezedbe. Jelenleg tíz fajta van ezekből a játékban, az alábbiak a lehetséges kimenetelek:

Mindegyik potionre 10 százalék esély van - legalábbis ez az elmélet. A gyakorlat ugyanis kicsit más, január elején ugyanis kiderült, hogy a Chemist valójában soha nem ad Dragonfire Potiont. A játékosoknak egy idő után gyanússá vált a dolog, ezért csináltak egy sokszáz mintából álló kísérletet, ami őket igazolta, illetve a Blizzardhoz is eljutott a hír, akik megerősítették, hogy valóban rosszul működik a kártya. A hibát bizonyára az a okozta, hogy a Dragonfire Potion valójában csak az utolsó pillanatban lett varázsital, és elfelejtették egyeztetni a két lapot.

Hamarosan szerencsére minden helyreáll: Yong Woo producer a Twitteren nemrégiben elárulta, hogy kijavították a hibát, a Kabal Chemist most már jól működik - a következő patch-ben (ami egyelőre még nem tudni, mikor érkezik) mi is megkapjuk a bugfixet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!