VIDEÓ: Caps már az első nap megmutatta, miért hívják Baby Fakernek

VIDEÓ: Caps már az első nap megmutatta, miért hívják Baby Fakernek

Bár az első összecsapást nem sikerült megnyerniük, határozottan van potenciál a mostani lineup-ban, mutatjuk miért.

Sokan féltették a Fnatic idei csapatát, köztük mi is. Az első mérkőzésüket igaz, hogy nem nyerték meg, de mindezek mellett olyan megmozdulásokat láthattunk tőlük, hogy aggodalomra nincs ok. Valószínűleg beletelik még egy kis időbe, amíg összeszoknak, ne felejtsük el, a tavalyi lineupból csak Rekkles maradt, ami rengeteg változást jelent, még akkor is ha sOAZ csak "hazatért" egy kis kitérő után.

Caps-ről sok pletyka keringett, hogy mekkora isten ez a srác, mégis szkepticizmussal vártuk kissé az első megmérettetést. Aztán a második meccs legelején, amit egyébként megnyert az FNC, ez történt...

Szintén ezen a meccsen költözött vissza xPeke szelleme is a Fnatic csapatába, ha nem is végleg, de egy backdoor erejéig mindenképpen. Megfelelő időzítéssel és egy Ryze ultival könnyedén kijátszották a G2 védelmi vonalát és betörték a szabadon álló Nexust.

Ha mindez nem lett volna elég, az FNC azt is megmutatta nekünk, hogy kell kijátszani Rek'Sai "mindenlátó" szonárját, szegény azt se tudta mibe sétál bele.

A győzelemért járó pontokat ezúttal a G2 rakta zsebre, de a Fnaticnek sem kell szégyenkeznie ezek után a bemutatkozó meccsek után. Kíváncsian várjuk, meddig fog fejlődni még ez az ötös, mert a lehetőség láthatóan ott van bennük.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!